Volvo Clubbonus
16-9-2020|

Volvo en de hockeysport, een partnerschap die inmiddels alweer 25 jaar samen is. Volvo Car Nederland is zowel op professioneel- als amateurniveau actief. Hierdoor kan het goed zijn dat uw lokale vereniging ook de steun van Volvo krijgt! Dit partnerschap is sinds 2010 extra kracht bijgezet met de introductie van de Volvo Clubbonus. Een extra uitbreiding aan deze bonus viel samen met het 25 jarige jubileum. Nu spelen óók de Volvo Selekt Occasions mee in de bonus.


Hoe het werkt

Wanneer een lid (of ouder van) een gesponsorde hockeyvereniging een nieuwe Volvo aanschaft of leaset bij Nieuwenhuijse, wordt er door Volvo Car Nederland € 1000,- euro gestort voor in de clubkas. Wanneer er een Volvo Selekt Occasion aangeschaft wordt, ontvangt de clubkas een bedrag van € 500.- euro. De Clubbonus geldt voor hockeyverenigingen die een sponsorovereenkomst met Volvo Nieuwenhuijse aangaan. Door binnen de vereniging de Clubbonus onder de aandacht te brengen kan het de clubkas een leuk jaarlijks bedrag opleveren. En de leden rijden in een prachtige comfortabele Volvo.


Meer informatie?
Voor meer informatie over de Clubbonus, verwijzen we je graag naar de website van Nieuwenhuijse.Dutch Garden - 10% korting op Wolf Wood meubelen
15-3-2021|

Dutch Garden heeft naast hun winkel ook een eigen merk: Wolf Wood, vernoemd naar hun oudste zoon Wolf. Ieder lid die Wolf Wood meubelen bij Dutch Garden koopt, krijgt 10% korting op vertoon van zijn of haar lidmaatschapnummer. 


Hoofdsponsor
Wedstrijden
Sponsoren