Foto album
1782091_710719222331420_3836866970403382399_n.jpg images (2).jpg images.png
 
Trainerscursus voor Jeugdleden en Ouders
26-10-2020   |  
Onze hoofdtrainer Jaap Waisvisz is bereid gevonden om de trainers een uitgebreide KNHB-trainerscursus aan te bieden. Na het succesvol behalen van het examen ontvangen de trainers een diploma en een extra vergoeding op het jeugdtrainer-uurtarief.

Het aanbod bestaat uit de volgende 2 cursussen:
Lees meer >>
Sponsor in de Spotlight: Het Notarieel
26-10-2020   |  
Het Notarieel sponsort HC Gorssel/Epse, omdat we het belangrijk vinden om sport en beweging te stimuleren. Sporten is cruciaal om je fit en vitaal te voelen. Maar ook het sociale aspect van sporten vinden wij waardevol. Lekker bewegen en plezier met elkaar maken, daar doen we het voor!

Lees meer >>
Volvo Nieuwenhuijse en HCGE tekenen een driejarig samenwerkingsverband
21-10-2020   |  
De sponsorcommissie meldt met blijdschap dat Volvo Nieuwenhuijse en onze hockeyclub wederom een driejarig samenwerkingsverband zijn aangegaan.

Dit betekent onder andere dat Volvo Nieuwenhuijse op onze shirts blijft staan en er zullen nog andere leuke acties samen met deze partner worden uitgerold gedurende het seizoen.

Lees meer >>
Samenwerking Gezocht!
21-10-2020   |  
De sponsorcommissie is altijd op zoek naar personen of bedrijven die de hockeyclub willen ondersteunen. Dit kan in de vorm van een bord, banner of andere uiting bij het veld, maar uiteraard zijn ook andere vormen van samenwerking mogelijk. Hierbij moet u denken aan het ondersteunen van specifieke onderdelen, zoals het in beweging houden van kinderen, opleiden van trainers of speciale activiteiten
Lees meer >>
Corona Update: 13 oktober 2020

19-10-2020   |  

Afgelopen dinsdag is bekend geworden dat de competitie voor alle teams in ieder geval de komende 4 weken is stilgelegd. Daarnaast mag er door onze trimhockeyers, veterinnen- en veteranen teams niet meer getraind worden. De training voor alle jeugd gaat gelukkig nog wel door. Ook blijft de mogelijkheid bestaan voor kinderen die willen proeftrainen om drie keer vrijblijvend mee te doen.
Lees meer >>
Zet je licht aan!

15-10-2020   |  

We zijn weer aangekomen in de periode dat het vroeger donker wordt. Als uw kind naar de training fietst is het misschien nog licht, huiswaarts kan het alweer donker zijn. De Hassinklaan en de kruising N348 zijn tijdens het wisselen van trainingen drukke wegen met een komen en gaan van verkeer. Een fietser is al gauw over het hoofd gezien. Daarom deze dringende oproep aan de ouders:
Lees meer >>
Let’s Play Together met Reece en HCGE

5-10-2020   |  
Wist je dat je met het kopen van je hockey tenue ook onze club kan sponsoren? HC Gorssel Epse en Reece Australia werken samen via het Let’s Play Together clubconcept. In de Ledenshop krijg jij 15% korting op je aankopen en krijgt de club 10% in cash voor de clubkas. Met het geld dat we in de clubkas krijgen kunnen we bijvoorbeeld evenementen organiseren. Dus doe mee, en help de club!
Lees meer >>
Corona update 29 september

29-9-2020   |  
Op 28 september is bekend geworden dat alle sportkantines sluiten en dat wedstrijden en trainingen zonder publiek plaatsvinden. Doel van de maatregelen is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Voor onze hockeyclub betekenen de nieuwe maatregelen het volgende:
 
Clubhuis:
Lees meer >>
Corona richtlijnen en gebruik clubhuis

31-8-2020   |  
Corona richtlijnen 
Hockeyclub Gorssel/ Epse volgt de richtlijnen en adviezen van de KNHB. Op de website van de KNHB vind je altijd de meest recente berichtgeving inclusief antwoorden op alle veelgestelde vragen. Informatie is te vinden via de volgende link:
https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/hockeycompetitie-en-coronavirus-hockeyen-met-deze-richtlijnen
Lees meer >>


Bijlage: Affiche QR Code SV Epse.pdf
Hockeyclub Gorssel/Epse nu ook op Instagram

21-6-2020   |  
Vanaf deze week zijn wij ook te vinden op instragram @hockeygorsselepse. Volg ons voor het laatste nieuws!
Hoofd sponsor
Sponsoren
Webshop