In loggen

Ad vertentie

Buien radar

LISA Hockey  APP


Hockey .nl
€ 1.000 VOOR ONZE HOCKEYCLUB!
1-10-2018  | 
VOLVO CLUBBONUS: € 1.000 VOOR ONZE HOCKEYCLUB!

De Volvo Clubbonus is een bonus van € 1.000,- die Volvo Cars Nederland B.V. uitkeert aan onze club indien een lid van onze club een nieuwe Volvo koopt of least bij Volvo Nieuwenhuijse. 
Volvo Cars Nederland B.V. is al lange tijd sponsorpartner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Volvo en hockey passen namelijk uitstekend bij elkaar. Het succes van de Volvo Hockey Clubbonus heeft Volvo Cars Nederland doen besluiten deze sponsoractie voort te zetten. De bonusactie die rechtstreeks ten goede komt aan de clubkas van onze hockeyclub is uniek en blijft maar liefst €1.000,-! Deze clubbonus gaat niet ten koste van uw inruil of andere extra’s. 

Wat betekent dit voor onze club?
Volgens Volvo Cars Nederland kan een club ter grootte van onze club naar verwachting gemiddeld zeker 6 auto’s per contractperiode afnemen. Dat zou dus een extra besteedbaar bedrag van € 6.000,- betekenen. Dit geld wordt aangewend bijvoorbeeld voor de jeugd c.q. de jeugdopleiding. Maak dus snel een afspraak bij Volvo Nieuwenhuijse.

Wat zijn de spelregels?
1) Een nieuwe auto wordt verkocht of geleased aan een lid van de club of ouder van een jeugdlid van de club.
2) Een koper kan aantonen lid te zijn van de club of (1e verwant) ouder van het jeugdlid om in aanmerking te komen voor de Volvo Clubbonus. De koper/lessee is tevens de berijder van de auto en kan de Volvo Clubbonus eenmalig aanvragen.
3) De aanvraag van de Volvo Clubbonus inclusief correct ingevulde formulieren moet ingediend zijn bij Volvo Car Nederland B.V. binnen een half jaar na levering van de auto.
4) Er dient sprake te zijn van een geldig Volvo Clubbonus contract tussen de club en Volvo Nieuwenhuijse op het moment van de orderovereenkomst.

terug naar vorige scherm
Hoofd sponsor
Sponsoren
Webshop