Corona richtlijnen en gebruik clubhuis
Algemeen
31-8-2020  | 

Corona richtlijnen 
Hockeyclub Gorssel/ Epse volgt de richtlijnen en adviezen van de KNHB. Op de website van de KNHB vind je altijd de meest recente berichtgeving inclusief antwoorden op alle veelgestelde vragen. Informatie is te vinden via de volgende link:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/hockeycompetitie-en-coronavirus-hockeyen-met-deze-richtlijnen

 

Gebruik clubhuis 
HCGE maakt gebruik van het clubhuis van SV Epse. Voor sportkantines gelden dezelfde regels als voor de Horeca. Dat betekent o.a. dat bezoekers zich, zodra ze het clubhuis binnen gaan, moeten registeren. SV Epse heeft daarvoor een poster opgehangen bij de ingang. Deze vind je alvast als bijlage bij dit bericht. 

Ook aan alle hockeyers en begeleiders het verzoek je via deze wijze te registreren en de instructies en de aangegeven routing ter plaatse te volgen. Doordat er in de weekenden zowel voetbalwedstrijden als hockeywedstrijden plaatsvinden, kan het zijn dat het op sommige momenten druk is. Het clubhuis biedt volgens de richtlijnen plaats voor maximaal 50 personen. Houd hier rekening mee.

Laten we er met z’n allen een mooi seizoen van maken, alleen samen kunnen we er voor zorgen dat we mogen blijven sporten en gebruik kunnen blijven maken van het clubhuis.Bijlage: Affiche QR Code SV Epse.pdf

terug naar vorige scherm