Corona update 29 september
Algemeen
29-9-2020  | 

Op 28 september is bekend geworden dat alle sportkantines sluiten en dat wedstrijden en trainingen zonder publiek plaatsvinden. Doel van de maatregelen is om de sportbeoefening zoveel mogelijk door te laten gaan, zonder grote groepen mensen bij elkaar te brengen. Voor onze hockeyclub betekenen de nieuwe maatregelen het volgende:

 

Clubhuis:

Het clubhuis inclusief bar en binnentoiletten zijn gesloten. Spelers en begeleiders kunnen gebruik maken van de wc’s in de buitenkleedkamers. 

 

Wedstrijden:

Bij thuiswedstrijden zijn alleen de coaches/(spel)begeleiders welkom. Ouders kunnen niet meer komen kijken. Is je wedstrijd afgelopen dan is het verzoek het terrein zo snel mogelijk te verlaten. 

 

Bij uitwedstrijden van de jeugdteams vallen de benodigde chauffeurs onder de teambegeleiding. Zij mogen blijven kijken naar de wedstrijd. Zorg er wel voor dat je het aantal rijouders beperkt tot wat je nodig hebt om naar de wedstrijd te komen.  

 

Trainingen:

Ook bij de trainingen is publiek niet langer toegestaan. Proeftrainen blijft komende tijd gewoon mogelijk maar helaas zonder ouders. 

 

Als hockeyclub volgen wij de richtlijnen en adviezen van de KNHB. Voor de meest recente berichtgeving verwijzen we je naar:

https://www.knhb.nl/kenniscentrum/artikel/coronavirus-van-invloed-op-hockeycompetitie


Voor vragen kun je contact opnemen met [email protected]


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Wedstrijden
Sponsoren