Winter Update
Algemeen
14-11-2020  | 
Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen van dinsdag 27 oktober heeft de KNHB een update gegeven met betrekking tot de verschillende competities. Duidelijk is dat er in ieder geval tot en met half december geen competitie kan worden gespeeld. De nieuwe maatregelen hebben de KNHB ertoe gedwongen de zaalhockeycompetitie voor dit seizoen te annuleren. De hervatting van de reguliere veldhockeycompetitie wordt uitgesteld tot op zijn vroegst januari 2021. Hierdoor is het ook niet mogelijk een volwaardige midwintercompetitie aan te bieden. De KNHB hoopt dat op 9 en 10 januari de eerste wedstrijden weer kunnen worden gepland. Als dat het geval is, wordt de reguliere veldhockeycompetitie direct hervat. Lees het hele artikel op de website van de KNHB.

 


Trainingen

Om er voor te zorgen dat we helemaal klaar zijn voor de competitie zodra de maatregelen dat toelaten, bieden we alle teams gedurende de winterperiode 1x per week training aan. Dit jaar zal hiervoor geen extra wintercontributie gevraagd worden. De winterperiode loopt van 1 december tot 20 februari. De trainingstijden worden nog gecommuniceerd.

Proeftrainen voor vriendjes en vriendinnetjes blijft in deze periode mogelijk en hopelijk mogen de veteranen, veterinnen, jongvolwassenen en trimhockeyers later deze winter ook weer aansluiten.


Initiatieven van de Jeugd

De afgelopen weekenden hebben al heel wat jeugdteams op eigen initiatief diverse onderlinge oefenwedstrijdjes georganiseerd. Wij zijn heel blij dat we binnen de geldende maatregelen de mogelijkheid hebben om onze jeugd door te laten sporten. Er kan ook van alles, hierbij wat suggesties: jongens tegen de meisjes, mixen, tossen, 7x7 op een half veld, 3x3 in wisselende samenstellingen binnen het eigen F-team, een clubcompetitie of bijvoorbeeld een shoot-out uurtje.Heeft jouw team een leuk idee dan kun je het veld uitvragen bij Ad Heeman, wedstrijdsecretaris junioren, via [email protected].

We gaan er met z’n allen een mooie winter van maken!


Vragen of ideeën?

Heb je nog vragen of heb je een gaaf idee? Mail ons. Je bereikt ons het makkelijkst via [email protected].
Geef een Reactie

:) = :( = 8) = 0-) = ;) =
:*) = -:-) = :0 = :9 = L) =
^O^ =
terug naar vorige scherm