Sponsor in de Spotlight: Dutch Garden
Sponsor Commissie
28-3-2021  | 

A person smiling at the cameraDescription automatically generated with medium confidenceIk ben Laura Beumer en samen met mijn man Jered hebben wij in 2013 Dutch Garden opgericht. Wij hebben 3 kinderen Wolf, Rover en Cato en wonen nu in Epse.

Ik sponsor HC Gorssel/Epse omdat onze kinderen hier hockeyen en het extra leuk is om zo verbonden te zijn bij een club. Daarbij vinden wij sport allebei belangrijk en is dit een leuke manier om ons bedrijf te koppelen aan de club.


Naast sponsor ben ik sinds maart ook actief in de EFA en hoop ik snel met de anderen leuke evenementen te kunnen organiseren zodra dit allemaal weer mag.

Onze winkel zit in Naarden, maar wij bezorgen door heel Nederland en België. Wij zijn in 2015 vanuit Epse naar Naarden verhuisd, en vorig jaar weer terug gekomen en wonen weer met heel veel plezier hier.


In onze winkel verkopen wij diverse merken en hebben wij een zeer breed assortiment aan mooie tuinmeubelen. Het is bij ons mogelijk om online www.dutchgarden.nl meubelen te bestellen, of kom gezellig langs in de winkel (het is maar 50 minuten rijden ;))

Speciaal voor leden van HC Gorssel/Epse heeft Dutch Garden een ledenactie. Bekijk de sponsoractie hier!


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Sponsoren