Sponsor in de Spotlight: Auping
Sponsor Commissie
18-6-2021  | 
Auping is Official Partner van de KNHB. Binnen dit partnership zetten we graag onze expertise op het gebied van slapen in en dragen zo, letterlijk als Sponsor van de rust bij aan de sportieve ambities van de KNHB en van alle hockeyers in Nederland. Een goede nachtrust kan het verschil maken tussen winnen of verliezen. Want een goede nachtrust zorgt voor het ontspannen en herstellen van spieren en gewrichten, en voor de energie die nodig is om een topprestatie te leveren.

Als fan van de Nederlandse hockeysport zijn we ook lokaal actief. Al ruim drie jaar zijn we trotse sponsor van Hockeyclub Gorssel/Epse. De lokale partnerships gebruiken we om onze slaapexpertise te delen op clubniveau. Met webinars over het belang van slaap, rituelen en tips of met onze hockeyambassadeurs een bijdrage leveren aan evenementen op de club, alles is mogelijk. In september 2018 kwamen we al bij jullie langs met Margot van Geffen en Mink van der Weerden tijdens jullie eerste lustrum. Komend seizoen komen we wederom met een mooi aanbod voor alle leden. We zijn trots om partner te zijn van Hockeyclub Gorssel/Epse.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben over Auping of meer willen weten over slaap, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor
Wedstrijden
Sponsoren