Welkom 

Hockeyclub Gorssel/Epse is een jonge hockeyclub die in 2013 is opgericht en waar plezier, gezelligheid en sportiviteit op en om het veld centraal staan. Een echte familie- en vriendenclub. Een club die "eigen” voelt en waar jong en oud elkaar in een sfeervolle ambiance kunnen ontmoeten.

 


Hockey voor iedereen

Hockeyclub Gorssel/Epse biedt hockey op alle niveaus; van jong tot oud. Van de Benjamins tot de veteranen. En van trimhockey tot Sevens. Elk lid van de vereniging heeft alle gelegenheid om zich op eigen niveau en op eigen wijze te ontwikkelen en volop te genieten van hockey en alles eromheen.Een club vol vrijwilligers

Leden en ouders van jeugdleden dragen de vereniging en de organisatie ervan. We zijn trots op alle vrijwilligers en de commissies waar we niet zonder kunnen als vereniging. Diverse leden trainen een team. Daarnaast zijn leden actief in een commissie of in het bestuur. Jeugdleden, die dat willen, worden opgeleid tot trainers van de jonge jeugdleden en ingezet voor arbitrage. In tegenstelling tot veel clubs in Nederland, heeft onze vereniging geen problemen om vrijwilligers aan te trekken en haar organisatie bezet te krijgen. Dat zegt veel over de aantrekkingskracht van de club.

Sponsoren

Sponsoren zijn voor Hockeyclub Gorssel/Epsevan groot belang. Hun betrokkenheid met Hockeyclub Gorssel/Epse, het hockey, de leden, onze visie, missie en ambitie en hun financiële bijdragen, maken dat Hockeyclub Gorssel/Epse nog beter kan presteren, als maatschappelijk verantwoorde vereniging en in de kwaliteit van onze teams en ons hockey.

 


Het motto van de club is dan ook niet voor niets "Let's Stick Together"!

 
Hoofdsponsor
Wedstrijden
Sponsoren