Algemene Informatie 

Hockey verbetert de gezondheid en vergroot de samenhang in en de binding met de maatschappij. Daarmee biedt hockey een ideaal platform om uw onderneming te presenteren. Sponsoring van onze hockeyverenging draagt bij aan het imago en uitstraling van uw onderneming. Mede ook doordat HC Gorssel/Epse een belangrijke bindmiddel is om de lokale samenleving gezond te houden. Maatschappelijk ondernemen en maatschappelijk verenigingen gaan hierbij hand in hand.

Wij geven u graag de mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen!


HC Gorssel/Epse is een gezellige familieclub waar goed hockey wordt gespeeld. In de kern draait het om plezier en ontwikkeling als voorwaarden voor prestaties. Wij geloven in "voor wat, hoort wat”.


"Let’s Stick Together”, dat is het motto van HC Gorssel/Epse. Daar staan we ook voor in ons sponsorbeleid en in onze maatschappelijke betrokkenheid. Om op een professionele wijze invulling hieraan te geven, voeren we een actief sponsorbeleid. Met onze sponsoren bekijken we waar kernwaarden van de sponsor en HC Gorssel/Epse elkaar raken en vullen we de wederkerigheid optimaal in. Dat is steeds vaker maatwerk, waarbij we de sponsor dichtbij onze leden, gasten en andere (lokale) ondernemers brengen. We zijn trots op onze sponsoren.

De steun van sponsoren stelt ons in staat om die aantrekkelijke vereniging te zijn voor onze leden en alle andere betrokkenen. Op deze manier kunnen wij activiteiten organiseren en investeringen doen die het voortbestaan van de club en de ontwikkeling van spelers in de toekomst garanderen.

 
Hoofdsponsor
Wedstrijden
Sponsoren