Club van 100 
Het doel van de Club van 100 is het ondersteunen van HC Gorssel/Epse door middel van het geven van financiële bijdragen, het organiseren van evenementen, het organiseren van ontmoetingen voor supporters en andere betrokkenen bij HC Gorssel/Epse en het geven van materiële ondersteuning.

Dit zijn zaken die voor de vereniging vanuit de gewone contributie inkomsten vaak moeilijk te bekostigen zijn. Om het doel te realiseren bent u hard nodig, enerzijds om de middelen bijeen te brengen maar bovenal voor uw ideeën en inzet om HC Gorssel/Epse te ondersteunen.

U bent voor minimaal 100 euro per jaar lid van de Club van 100 en bepaalt mede op welke wijze de Club van 100 HC Gorssel/Epse ondersteunt. Hiertoe bekijkt de sponsorcommissie in samenspraak met het bestuur ieder jaar om de koers te bepalen. De leden kunnen zelf een voorstel indienen dat tijdens de vergadering besproken wordt en eventueel in stemming wordt gebracht.

Iedereen, leden en niet-leden, die HC Gorssel/Epse een warm hart toedraagt, nodigen wij van harte uit om lid te worden van de Club van 100.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met de sponsorcommissie
 
Hoofdsponsor
Sponsoren